Facebook a anunțat recent că vom putea construi prin Power Editor, reclame speciale pentru produse. Această funcționalitate va ajuta advertiserii  să promoveze mai multe produse într-un singur anunț și să ajungă, în același timp, la audiența potrivită. Anunțul sponsorizat va arăta cam așa:

fbproductads

Facebook descrie reclamele pentru produse (product ads) ca fiind „o soluție creată pentru a ajuta business-urile să promoveze multiple produse sau chiar un întreg catalog de produse, pe toate dispozitivele pe care consumatorii le folosesc”, în special pe smartphone-uri, unde s-a constatat un procent mai mare de cumpărare.

Noile reclame permit o targetare mult mai precisă a audienței!

Acum, promotorii pot crea audiențe unice și puternic targetate, formate din vizitatorii website-urilor acestora. Aceste audiențe pot fi create din persoanele care au vizitat website-ul însă care au plecat înainte de a finaliza vreo comandă, persoanele care au intrat pe anumite pagini din site sau cele care nu au mai vizitat website-ul de ceva vreme. Și mai mult, se pot crea audiențe și în baza activităților trecute a vizitatorilor pe website.

createaudiencecreateaudience2

 

Close
Go top