Facebook vine și cu o veste bună: paginile vor putea adăuga butoane de call to action (CTA) care vor ajuta în atingerea obiectivelor de promovare. De ce este bună vestea? Pentru că un call to action poate transforma simplii fani sau vizitatori ai unei pagini de Facebook în abonați la newsletter, clienți, vizitatori ai unei pagini web etc. Cu alte cuvinte, paginile pot deveni mai folositoare pentru administratorii lor – fie că sunt afaceri, organizații, artiști ș.a.m.d.

Facebook-lanseaza-butoane-Call-to-Action-pe-pagini-11

Orice fel de mesaj transmis pe retelele de socializare este mult mai eficient dacă îi spune persoanei care il primeste cum să raspundă/reactioneze. Astfel, un text care nu-i cere nimic vizitatorului va performa mult mai slab decât un text care contine un îndemn precum “Aboneaza-te, “Adauga in cos”, “Cumpara acum”.

Din rezultatele unei cercetari intemeiate de adroll.com, aflam ca butoanele CTA chiar au efect atunci cand vine vorba de atragerea consumatorilor si incurajarea acestora de a efectua anumite actiuni pe o pagina de Facebook.

Pentru a creste rata de conversie a unei pagini si pentru a transforma vizitatorii in cumparatori, butoanele CTA sunt in 2015 o noua strategie de promovare în Facebook pentru orice business.

Close
Go top